Gibillero Design
CHURCHILL | recycling bin | 2016
designed for LAB23
A three compartments recycling bin obtained from a sharpen triangular plan. The essential open shape keep together the three baskets allowing at the same time their inspection.

read privacy policy + cookie policy | © gibillero design 2016
The site uses owners and technicians cookies and allow the installation of third-party cookies. This site or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please read the cookie policy.
By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.
OK